Udsendt af Vejle Amts og bys sygehus I anledning af julen 1968 Skrædderbakken - En sagnrække Fortalt af Niels Th. Mortensen og illustreret af Albert Bertelsen Det i denne publikation indlagte, Signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen Og trygt fra den originale stok Bogen er håndsat med 12 punkt Garamont Og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle Papir: Ekstraglittet Specialtryk fra D.F.P Omslag: Ingrespapir fra H. Christensen & Søn Trykt i 1000 eksemplarer, der ikke kommer i handlen

Udsendt af VEJLE SYGEHUS Julen 1970. Kloge mænd og koner i Vejle vesteregn. Fortalt af Niels Th. Mortensen og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede linoleumssnit er skåret af Albert Bertelsen. Bogen er håndsat med 12 punkt Garamont Og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Papir: Ekstraglittet Specialtryk fra D.F.P. Omslag: Ingrespapir fra H. Christensen & Søn. Trykt i 1200 eksemplarer, der ikke kommer i handlen.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1972. DER ER MERE MELLEM HIMMEL OG JORD, fortalt af Niels Th. Mortensen og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er håndsat med Garamont, og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Papir: Art-Cote og Ingrespapir Trykt i 1300 eksemplarer, der ikke kommer i handlen.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1973. DER BRÆNDER LYS I MINDEBO, fortalt af Niels Th. Mortensen og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Baskerville fotosats og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Papir: Art-Cote og Ingrespapir Trykt i 1300 eksemplarer, der ikke kommer i handlen.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1974. GRANTRÆET-en legende, af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times halvfed og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Papir: Art-Cote og Ingrespapir Trykt i 1300 eksemplarer, der ikke kommer i handlen.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1975. DEN POETISKE VASKEKONE, Fortalt af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Baskerville fotosats og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1976. DEN POETISKE VASKEKONE, Fortalt af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Baskerville fotosats og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1977. DER LÅ EN BY I OLDTIDSJORD, illustreret af Albert Bertelsen. Opført som kantate på Vejle Kirketorv søndag den 14.august1977 i anledning af byens 650 års jubilæum. Melodi: N.B Møller- Nielsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times fotosats og trykt i offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1978. SMÅ ENGLE HAR INGEN NAVNE, Tilrettelæggelse Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Baskerville fotosats og trykt i offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Oplag: 1650 ekspl., som ikke kommer i handlen

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1979. JERICOS ROSE, AF Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Baskerville fotosats og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Oplag: 1800 ekspl.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1980. MONA LISA, Af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Textype fotosats og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 1600 ekspl.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1981. FANTASTERNE, Af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Textype fotosats og trykt i bogtryk og offset af Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2.130 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1982. OPERATION 81, Af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Textype fotosats og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2.130 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1983.VED PORTEN, Af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Textype fotosats og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2.410 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1984. DEN BLINDE SKÆBNE, Af Niels Th. Mortensen illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Century Schoolbook og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2.410 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1985. Jægere og bønder langs Vejle Ådal, Af Lone Hvass og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Century Schoolbook og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2.740 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1986. De sidste nisser, Af Anders Bodelsen og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times New Roman og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2.705 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1987. Thomas i Mørket, Af Poul Ørum og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times New Roman og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2.710 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1988. Vinden i Palmerne, Af Anders Bodelsen og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times New Roman og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 3.035 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1989. Sandheden om Sigurds juleaften, Af Johannes Møllehave og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times New Roman og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 3.115 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1990. Skræddersvenden Gotfried Eichstedt, Af Lone Hvass og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times New Roman og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2810 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1991. Den høje mand, Af Kirsten Holst og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times New Roman og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2160 eksemplarer.

Udsendt af VEJLE SYGEHUS, Julen 1992. Pigen på bænken, Af Irma Lauridsen og illustreret af Albert Bertelsen. Det i denne publikation indlagte, signerede træsnit er skåret af Albert Bertelsen, og trykt fra den originale stok. Bogen er sat med Times New Roman og trykt i bogtryk og offset af Aktieselskabet, Schweitzers Bogtrykkeri Vejle. Trykt i 2515 eksemplarer.

Sygehushæfter
Hæfterne fra 1967, 1969 og 1971 er ikke vist da de ikke er illustreret af Albert Bertelsen